Nodig:
4 rundertartaartjes
1 ui gehakt
1 teen knoflook geperst
1 tomaat in blokjes gesneden
1 tl tomatenpuree
Snufje zout
Zwarte peper grof gemalen
4 tl Conimex 5-spices woksaus
2 el water
Roomboter
Bereiding:
Bak de tartaartjes naar eigen smaak rare, medium of well
done in de roomboter.
Leg ze apart op een heet bord.
Voeg de uien toe aan de nog hete boter in de pan.
Doe de knoflook erbij.
Even omscheppen.
Na 15 seconden de tomaat toevoegen.
1 tl tomatenpuree mee laten bakken.
Voeg nu de woksaus toe en roer alles grondig door elkaar.
Afblussen met 2 el water. Aanzetsels goed los roeren en
oplossen in het water. Indien nodig een paar lepels water extra om dit goed te
kunnen doen.
Laat de jus enigszins inkoken
Als het water bijna verdampt is en de jus op dikte is, deze
over de tartaartjes gieten.
Naar smaak zout en peper erover strooien.