Nodig:
500 gr snijbonen gesneden en 1 tot 3 minuten voorgekookt
500 gr snijbonen gesneden en 1 tot 3 minuten voorgekookt
10 zontomaatjes gehalveerd
100 gr tofu in dobbelstenen gesneden en goudbruin
voorgebakken
1 teen knoflook geperst
1 kleine ui grof gesneden
Handje h.o.h. gehakt
200 gr Cantherellen schoongemaakt met een zacht kwastje of
borsteltje
1 dessertlepel Balsamico azijn
Zeezout
Peper
20 gr roomboter
Verhit de boter.
Fruit zachtjes op matig vuur de ui en de knoflook een paar
minuten.
Verhoog het vuur een beetje Voeg het gehakt toe en bak dit
snel bijna gaar.
Voeg de cantherellen toe en schep de massa om gedurende een
minuut of 3.
Voeg de zontomaatjes toe en bak deze 2 minuten mee. Blijf
scheppen.
Voeg de snijbonen toe.
Voeg de tofu toe.
Schep alles om en voeg intussen de Balsamico azijn, de peper
en het zeezout toe.