Een beenham van ca. een kg
Een paar tenen knoflook
Zout en peper
Suikerwater
1 el honing
Bereiding:
Courgette in vingerlange stroken gesneden.
Paprika in vingerlange stukken gesneden
Gesnipperde ui.
Prik gaten met een slank mes in de beenham.
Snij de tenen knoflook in de lengte doormidden en prop deze in de gaten in de beenham.
Wrijf de beenham goed in met peper en zout!
Verhit de oven voor op 180 graden
Rooster de beenham op een bakplaat en keer deze regelmatig om. Na ca. 45 minuten tot een uur zou hij gaar moeten zijn.
Los 3 eetlepels suiker en een el honing op in 3 eetlepels water. Smeer deze met een kwast over de beenham een kwartier voordat je deze uit de oven haalt.
Wacht tot de beenham geroosterd is. Verhit dan wat roomboter en bak de groenten snel al omscheppend knapperig gaar.