Nodig:
1 zoete cassave of zoete patat die verkrijgbaar zijn in de toko maar ook heel vaak bij de DEKA.
2 ons scampi gewassen en voorgekookt
gehakt lenteuitje
gehakte selderie
1 gesnipperd uitje
1 teen geperste knoflook
gesneden paprika
Peper
zout
En wederom geldt: 'Maak het jezelf gemakkelijk!
Schil de cassave en snij deze in gelijke stukken.
Breng water aan de kook met wat zout en kook hier de cassave in gaar. De cassave kookt net zo snel als zeer kruimige aardappelen dus hou het goed in de gaten en laat het niet papperig worden.
Verhit wat olijfolie met een eetlepel roomboter op hoog vuur en bak hier de ui en de knoflook snel in.
Voeg de scampi's toe en roerbak dit op hoog vuur.
Voeg de lente-ui en de selderie toe.
Doe wat zoete cassave op een bord en plaats hier de gebakken scampi's bovenop met wat van de jus waar het in gebakken is.