Zoeken in deze blog

dinsdag 2 juni 2015

Fusilli salade


Nodig voor de salade:
4 ruime koppen fusilli, al dente koken, afgieten, koud afspoelen en uitlekken.
75 gr Dikke plak ham in kleine dobbelsteentjes of plakjes gesneden.
Rode en groene paprika grof gesneden
Winterpeen klein gesneden
Bosui gesneden
Sla Romaine grof gesneden
Tomaat Zaadlijsten verwijderd
1 Ui klein gehakt
4 el 40+ Geraspte kaas
Doperwten
Courgette klein gesneden
2 eieren hardgekookt klein gesneden
Peterselie fijn gehakt

Het staat je vrij om de hoeveelheden naar eigen smaak te bepalen.

Meng al deze voorbewerkte ingrediƫnten gelijkmatig


Voor de saus:
Meng:
1 deel Franse mosterd
3 delen mayonaise
1 deel maple siroop (ahorn) of honing
1 teen knoflook
Zout
Zwarte peper
Paprikapoeder
Chilipoeder

Meng de saus door de salade.


Gekoeld bewaren en opdienen.