Nodig:
4 nestjes noodles
100 gr varkensvlees (beetje vet)
1 ui gesnipperd
2 teen knoflook geperst
1 maggiblokje
Zwarte peper
150 gr Chinese Champignons (Po-Ku) grof gesneden
25 gram
pickled ginger klein gesneden
1 el ketjap asin
1 el ketjap manis
Snufje ve-tsin
4 takken selderie klein gehakt
Olie
Bereiding:
Kook de noodles volgens voorschrift, giet ze af en koel ze
met koud water. Uit laten lekken.
Bak het varkensvlees in boter gaar of gebruik restjes vlees
van de vorige dag.
Snij het vlees klein.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur.
Bak hierin ui en knoflook een minuut.
Voeg de champignons en de pickled ginger toe.
Bak het geheel al roerende op hoog vuur
Voeg de uitgelekte noodles nu toe en roerbak ze mee.
Voeg de 2 soorten ketjap toe.
Voeg zwarte peper, ve-tsin, maggiblokje en selderie toe.
Roerbak de noodles goed met de rest van de ingrediënten.
Opdienen bij vlees of vis.