Nodig:
250 g Kabeljauw in dobbelstenen
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook geperst
handje peterselie klein gehakt
3 el olijfolie
150 gr spinazie gewassen
basilicum naar smaak
200 gr Crème Fraiche
1 dl witte wijn
stukje paprika gesneden
1/2 rode peper
Visbouillonblokje
Pasta gekookt
Bereiding:
Fruit ui knoflook en gesneden paprika in hete olie.
Bak vervolgens de kabeljauw een 5 minuten mee.
Strooi er basilicum en peterselie bij.
Voeg ook de rode peper toe.
Voeg de witte wijn toe en laat dit op half hoog vuur inkoken.
De saus kan op dikte gemaakt worden met een beetje maizena in een beetje water vermengd.
Verkruimel het bouillonblokje in de saus.
Verdeel een paar handen spinazie op de bodem van een leeg bord.
Leg hier een portie pasta bovenop.
Schep de kabeljauw met saus over de pasta heen.
Opdienen met wijn en geraspte parmezaanse kaas.