Nodig:
350 gr pangasiusfilet
3 of 4 kleine aardappeltjes gaargekookt.
¼ ui fijn gesnipperd.
2 tenen knoflook geperst.
1 klein geklopt ei
2 sneden brood Korsten verwijderd
1 dl
melk
½ Madame Jeanette klein gehakt.
2 grote takken selderie
1 el tomatenpuree aangemaakt met 1 el water
Zout
Peper
30 gr boter of 3 el olie
Bereiding:
Bak de visfilet in wat boter gaar.
Laat de vis afkoelen.
Wrijf de vis met een vork fijn.
Week het brood in de melk.
Knijp de melk uit het brood.
Meng het brood door de vis.
Meng en kneed alle overige ingrediënten en de vis met elkaar
tot een homogene massa.
Vorm hier schijfjes van of draai er balletjes van.
Verhit wat vet in een anti-aanbakpan.
Bak hierin de viskoekjes of visballetjes rondom bruin.
Opdienen met een sausje naar keuze.