250 gr kippendijenfilet in dobbelstenen gesneden.
Snufje zout
Snufje Zwarte peper
1 teen knoflook geperst.
Halve el sojasaus.
Verwerking:
Meng de kruiden en marineer het vlees hierin.
Rijg het vlees na een paar uur aan satéprikkers
Verder:
Blaadjes paksoy, gewassen.
1 el olie
1 Halve teen knoflook
zout
Zw peper
Maak een dressing van olie, knoflook, zout en peper.
Een hand taugé van de velletjes ontdaan.
Smeer de paksoyblaadjes in met een kwastje gedoopt in de dressing.
Een grillpan.
Verhit de grillpan.
Grill de spiesjes gaar.
Hou ze apart warm.
Grill de blaadjes paksoy een minuut in de grillpan.
Leg ze op een bordje.
Gooi een hand taugé in de vettige grillpan. Schud de taugé een minuut flink door de hete grillpan.
Verdeel de taugé over het bordje
Leg daar een aantal spiesjes bovenop.
Verdeel de rest van de taugé er overheen.
Smakelijk snacken!