1 pot Struik kippenbouillon met water
aangelengd tot 750 ml of
750 ml eigengemaakte krachtige
kippenbouillon.
340 gr gezoete mais uit blik met vocht
erbij.
1 kleine ui
Handje gehakte peterselie
1 el slaolie
2 tot 4 el allesbinder
1 tl knoflookpoeder of een klein
teentje verse meefruiten met de ui.
1 el ketjap manis
2 el zure room
1 blokje kippenbouillon Knorr.
Fruit de fijngehakte ui (en evt
knoflook) in de olie.
Voeg het blikje mais met het vocht toe.
Roerend een paar minuten verhitten.
Pot Struik erbij voegen en dan nog ruim
een pot water toevoegen.
Overige ingediƫnten toevoegen.
Gedurende een kwartiertje zachtjes
pruttelen maar niet kapot koken.
Tenslotte allesbinder erbij. Goed
doorroeren om klontjes te voorkomen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten