Zoeken in deze blog

dinsdag 15 juli 2014

Penne met salie



Nodig:
300 gr Penne Grand Italia
2 el Roomboter
1 geroosterde paprika in stukken (Bij DEKA in potje verkrijgbaar)
Een stukje courgette
1 lenteui kleingesneden
1 banaansjalot gesnipperd
1 teen knoflook geperst
1 tomaat in blokjes gesneden.
6 blaadjes verse salie klein gehakt
½ el milde paprikapoeder
1 tl zout




Bereiding:
Kook de penne in ruim water met een maggiblokje.
Laat ze uitlekken.
Verhit de boter in een ruime koekepan.
Fruit op hoog vuur de sjalot en knoflook 15 seconden.
Voeg de rest van de groenten erbij en bak op hoog vuur onderwijl omscheppend.
Voeg de paprikapoeder toe en blijf mengen.
Voeg de pasta toe en schep alles goed om en om.
Voeg de salie en het zout toe

Nog even goed doorwarmen en opdienen.