1 ui Zeer grof gesneden
1 bakje champignons vierendelen
1 stuk rode paprika grof gesneden
2 tenen knoflook gewreven
1 blikje bamboescheuten
200 gram Kouseband 2 minuten blancheren
1 handvol stronkjes Broccolli 2 minuten blancheren
30 gram Pickled ginger fijn gesneden
2 tl Zwarte Bonenpasta (Taotjo)
2 tl Hoisinsaus
1 el Sojasaus
1 a 2 el Rijstwijn
1 a 2 el Suiker
50 - 75 cc olie
1 glas Runderbouillon
Half kopje water met twee theelepels maizena
Snijd de biefstuk in hele dunne reepjes, bij voorkeur dwars op de draad.
Dan verhit je de olie en bak je de biefstuk een minuut in de hete olie.
Vervolgens de knoflook ui en gember erbij bakken.
Dan de champignons.
Blijf voortdurend roerbakken!
Paprika en bamboescheuten kunnen erna erbij.
Dan bak je Kouseband en broccoli erbij.
Dit moet in nog geen 4 minuten gereed zijn.
Rustig de bouillon erbij voegen en goed omroeren.
De saus bind je met water en maizena.
De dikte van de saus kun je regelen met meer of minder bouillon.
Opdienen met witte rijst, gele masoesrijst of bami.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten