Nodig:
500 gr dikke speklappen in hapklare stukken gesneden.
Die marineer je in:
1 el Shaoxing rijstwijn
1 el sojasaus
1 el red bean curd
2 tl 5-spices powder
1 el suiker
1 el honing
3 tenen knoflook
1 el Hoisin saus
1 tl Zout
1 tl witte peper
Eigenlijk is dit gewoon het oorspronkelijke recept. Het verschik is de speklapjes ipv een groot stuk buikspek.
Laat dit 3 uur marineren
Bereiding:
Uitlekken en 3 uur op een rooster op 175 graden roosteren in het midden van de oven.
Regelmatig bestrijken met de rest van de marinade.
Na 30 á 40 minuten de temperatuur naar 200 graden brengen, nog een keer bestrijken met marinade en wat extra suiker. Nog 5 minuten roosteren. Niet laten verbranden.
Vergelijkbaar met Porc Belly Burnt ends, maar dan minder zoet.
Hiya! I just wish to give an enormous thumbs up for the great info you've got right here on this post. I shall be coming again to your blog for more soon. casino online
BeantwoordenVerwijderen