Nodig:
Een blikje tonijn geprakt.
Meng dat met:
Een teentje knoflook geperst.
Een bosje bieslook fijngehakt.
Een stukje rode paprika in miniblokjes.
Een mespuntje zout
Een bosje bieslook fijngehakt.
Een stukje rode paprika in miniblokjes.
Een mespuntje zout
Zwarte peper grof.
snufje cayennepeper
snufje cayennepeper
Mayonaise
SammYang Koreaanse saus (Toko)
Bereiding:
Bereiding:
De bedoeling is om er een snack met komkommer van te maken.
Daarvoor snij je een komkommer in vingerlange stukken. Een gewone komkommer voldoet maar de kleine komkommertjes die veelal bij exotische winkels liggen zijn natuurlijk ook prima.
Lepel de zaadlijsten eruit en leg ze op een bordje.
De tonijnvulling komt te liggen op een laagje mayonaise of SammYang die je in de uitgeholde komkommer legt.
Over Samm Yang:
Deze gefermenteerde sojabonenpasta is lichtpittig van aard en vormt een lekkere basis voor allerlei hapjes en gerechten met vis, vlees of groenten.
Maar het kan ook gewoon als dipsaus met een stokbroodje of bij bami of rijstgerechten meegegeten worden. De smaak is heel apart. Ssam Yang ligt bij de Aziatische supers en toko’s.
Daarvoor snij je een komkommer in vingerlange stukken. Een gewone komkommer voldoet maar de kleine komkommertjes die veelal bij exotische winkels liggen zijn natuurlijk ook prima.
Lepel de zaadlijsten eruit en leg ze op een bordje.
De tonijnvulling komt te liggen op een laagje mayonaise of SammYang die je in de uitgeholde komkommer legt.
Over Samm Yang:
Deze gefermenteerde sojabonenpasta is lichtpittig van aard en vormt een lekkere basis voor allerlei hapjes en gerechten met vis, vlees of groenten.
Maar het kan ook gewoon als dipsaus met een stokbroodje of bij bami of rijstgerechten meegegeten worden. De smaak is heel apart. Ssam Yang ligt bij de Aziatische supers en toko’s.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten