Mini gehaktbroodjes, gegarneerd met meelwormen. Gruwelijk lekker! Zonder gekheid! Het is echt lekker!
Nodig:
150 of 200 gr gehakt
knoflookpoeder
Uipoeder
Nootmuskaat
Oestersaus
meelwormen
Bladerdeeg
ei
Bereiding:
150 of 200 gr gehakt mengen met knoflookpoeder, uipoeder, nootmuskaat en oestersaus. Oprollen in een velletje bladerdeeg. In hapklare stukken snijden. Bestrijken met geklopt ei. Terwijl ze nog vochtig zijn de meelwormen erop strooien. Ietsje aandrukken. Op 200 graden in de oven gedurende ca 15 minuten.
150 of 200 gr gehakt
knoflookpoeder
Uipoeder
Nootmuskaat
Oestersaus
meelwormen
Bladerdeeg
ei
Bereiding:
150 of 200 gr gehakt mengen met knoflookpoeder, uipoeder, nootmuskaat en oestersaus. Oprollen in een velletje bladerdeeg. In hapklare stukken snijden. Bestrijken met geklopt ei. Terwijl ze nog vochtig zijn de meelwormen erop strooien. Ietsje aandrukken. Op 200 graden in de oven gedurende ca 15 minuten.