woensdag 31 augustus 2016

Spaghetti met gebakken gamba's

Nodig:
400 gr gamba's gepeld.
1 pak spaghetti of verse spaghetti uit de koeling.
150 gr spinazie gewassen.
roomboter
1 teen Knoflook
peper
zout

Bereiding:
Kook de pasta beetgaar en giet deze af
Verhit wat boter.
bak een paar seconden de knoflook.
Bak hierin de gamba's 3 of 4 minuten.
Maak af met peper en zout.
Haal de garnalen met een schuimspaan uit de pan. Laat de rest van de jus in de pan.
Voeg de spinazie in de nog warme jus.
Voeg de pasta toe aan de spinazie en schep alles op laag vuur door elkaar.

Dien de pasta op en schep er de gebakken garnalen overheen.

Natuurlijk kan er een sausje overheen. Een saus van garnalen met Kastanjechampignons en bieslook in dit geval.

Het recept voor de garnalen-kastanjechampignonsaus vind je hier