woensdag 29 juli 2015

Masala eieren

Nodig:
4 eieren hardgekookt
2 el olie
25 gr roomboter
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook geperst
1 tl tomatenpuree
1 tl uipoeder
1 tl knoflookpoeder
1 el masala
1 maggiblokje



Bereiding:
Verhit olie en roomboter tegelijk.
Bak de eieren rondom tot ze nog net geen korstje krijgen.
Voeg de ui en knoflook toe en bak ze tot ze iets gaan bruinen.
Voeg de tomatenpuree erbij.
Na een minuut voeg je de uipoeder, Knoflookpoeder en masala erbij onder voortdurend omroeren.
Voeg zout, peper en het maggiblokje toe.
Schep alles lekker om en plaats de pan dan op een sudderplaatje. Laat de eieren een kwartiertje goed doorwarmen terwijl je ze om de paar minuten even omgooit in de jusmassa.

Voor liefhebbers van pittig kun je een halve adjoema of Madame Jeanette meebakken met de specerijen.