zaterdag 7 maart 2015

Knakbroodje kip

Nodig:
5 kippenknakworstjes
10 velletjes bladerdeeg
1 klein gehakte ui
3 tenen geperste knoflook
gehakte koriander
1 lepel olie







Bereiding:
Een deegvelletje met een hoek naar je toe leggen.
Ui, koriander, knoflook en olie tot een papje mengen.
Een theelepel van het kruidenmengsel op een velletje deeg smeren.

Elk worstje halveren.
Een helft van een worstje op het deegvelletje leggen.
Worstje in het deeg rollen tot halverwege.
De rechter en linkerhoek van het deegvelletje naar binnen vouwen over het ingerolde worstje heen.
Het rolletje verder dichtrollen.

Eventueel besmeren met geklutst ei.

In de oven bij 200 graden in ca 25 minuten bakken.
Opdienen met een lekker sausje naar eigen keuze.

De kippenknakworstjes zijn bij de Turkse winkels te koop.