dinsdag 19 maart 2013

Eieren in romige Curry met bieslook

Voorbereiding:

5 eieren 10 minuten hardgekookt
3 el masala
1 el bloem
1 bouillonblokje verpulverd.
1 kleine ui fijngehakt
2 teen knoflook geperst
1 el tomatenpuree
1 tomaat fijngehakt
½ madame jeanette
1 tak selderie fijngehakt
1 el gedroogde of twee eetlepels verse gehakte bieslook
1 el suiker
2 el Crème Fraiche
2 dl olie

Bereiding

Meng de masala, de bloem en het verpulverde bouillonblokje in een schaaltje
Fruit knoflook en ui in de olie
voeg de tomaat toe
Voeg de tomatenpuree toe
Voeg de gepelde eieren toe en laat deze onder omscheppen, een paar minuten meebakken
Voeg de Madame Jeanette toe
Voeg de masalamix toe.
Voeg bieslook en selderie toe
Voeg 1 el suiker toe
Voeg 2 el crème fraiche toe

30 minuten laten sudderen onder af en toe omscheppen.